Uriya

משפטי

מחיקת חשבון Uriya והנתונים שלכם

אפשר למחוק את חשבון Uriya ואת כל מה שבו בעצמכם, מתוך האפליקציה. אם אי אפשר לפתוח את האפליקציה, אפשר לבקש מאיתנו במייל.

באפליקציה

  1. פתחו את Uriya והתחברו.
  2. היכנסו להגדרות ופתחו את פרטיות ומשפט.
  3. גללו אל מחיקת החשבון והנתונים שלי ולחצו על מחיקה של החשבון שלי...
  4. הקלידו DELETE לאישור, ולחצו על מחיקה לצמיתות.
  5. לביטחונכם, אשרו שזה באמת אתם: הזינו את הסיסמה (או בקשו קוד באימייל) ולחצו על אישור ומחיקה.

המחיקה מיידית ואי אפשר לבטל אותה. בסיום תנותקו מהחשבון.

מחיקה של חלק מהנתונים בלבד

אין צורך למחוק את כל החשבון. באפליקציה אפשר למחוק רשומות בודדות, או לנקות את הנתונים ממקור אחד, ולשמור את כל השאר.

מה נמחק

כל מה שהוספתם או ש-Uriya יצרה ממנו, והחשבון עצמו:

מה נשמר, ולכמה זמן

דף הפרטיות מתאר כל דבר אחר שאנחנו שומרים וכמה זמן. לדף הפרטיות.

החשבונות שלכם אצל החיישן, המשאבה או שירותים אחרים נפרדים מ-Uriya ולא משתנים. מוחקים או משנים אותם בשירות עצמו.

אם אי אפשר לפתוח את האפליקציה

כתבו אל privacy@uriya.app מכתובת המייל של חשבון Uriya שלכם, וכתבו שאתם רוצים למחוק את חשבון Uriya והנתונים שלכם. נבקש מכם לאשר שזה אתם לפני שנמחק משהו, ונודיע לכם כשזה נעשה, תוך 30 יום ממועד המייל. מה שנמחק ומה שנשמר זהה למפורט למעלה.